Lara

Lara

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Voihan surkeus...

Otsikko kertoo jo kaiken. Ei siis menny ihan putkeen kisat. Ne oli siis Kirkkonummella, missä tuuli sitten aivan perkeleesti ja siinä hallissahan on peltikatto.

No mun eka virhe näin jälkeen päin katsoen oli se, että en ottanu Laraa mukaan silloin kun käytiin ilmottautumassa ja leikkiny sen kanssa siellä hallissa silloin. No käytiin kuitenkin sitten kävelyllä ja sitten mentiin halliin odottamaan paikkamakuuta rauhassa, tässä vaiheessa en viitsi enää leikittää vaan rauhassa siellä odoteltiin vaan, että ei olla kierroksilla kun mennään paikkamakuuseen. No siinä oli sitten tuomarin puhuttelu ja siinä se sano sitten että koiria ei saa leikittää siellä hallissä enään, jottei muiden suoritus häiriinny, ku ei siinä kehässä ollu mitään aitoja tai sellasia. No ei sitten päästy leikkimään sinne halliin ollenkaan.
Sitten itse suorituksiin. Paikkamkuuseen mentiin sopivalla fiiliksellä ja luoksepäästävyys meni perus täydellisesti 10. No larppa ei oikein malta oottaa sitten siinä niin muutaman kerran uudestaan perus asentoon kun muut teki luoksepäästävyyttä.
Paikkamakuu 10: oli nätisti perusasennossa meni nätisti maahan. Aluksi oli ihan nätisti, mutta sitten tuli kauhea tuuleen puuska ja räminä ku sinne kattoon lenteli jotain oksia. Kaikki koirat oli ihan että mitä ihmettä ja pälyili ympärilleen. Siitä eteenpäin sitten Lara piippaili siellä ja vähän haisteli maata ja katteli ympärilleen kun tuli uusia puuskia, mutta siellä se pysy. Ekassa paikkamakuu ryhmässä yksi koira säntäsi pois melkein heti ja 4 muuta sen perässä. Yksi rohkea snautseri jäi sinne kiltisti yksin makoilemaan :) Onneksi ei oltu siinä ryhmässä.
Sitten käytiin ulkona ja vein larpan hetkeksi autoon, kun meillä oli numero 7. Hain sitten autosta ja leikittiin sitten siinä ulkona ja otettiin vähän seuraamista ja sosiaalipalkkaa.
No mentiin haliin sitten ja se jotenkin koko ajan siinä kun hetki odoteltiin niin pälyili sinne ovelle ja ei ollu enään niin innostunu. No vähän hiljaisesti yritin sitä innostaa, mutta ei se oikeen ollu, että jee.
Seuraaminen taluttimessa 5: Ehkä kaksi ekaa askelta seurasi ja sitten vaan haahuili ja oli ihan surkea.
Seuraaminen vapaana 0: yritin sitä vähän siinä sitten innostaa ja perusasentoon. No sitten kun sanoin että seuraa ja lähdin liikkeelle niin siitähän se sitten ampasi pois koko kehästä kohti ovea. Eikä kuullu yhtään kun huusin sitä. Tuomari huusi, että älkää päästäkö sitä ovesta ulos ku siellä olisi rämisevä ovi auki ja joku blokkas sen menon sitten sinne, sitten se juoksi reippaasti takasin mun luo ja kehuin sitä. Otettiin koko homma alusta kun pyysin ja sitten se taas vaan haahuili, mutta ihan lopussa vähän jopa seuras vaikka mentiin kohti sitä ovea.
Liikkeestä maahan 8,5: Seuraaminen oli vähän surkeaa muutaman askeleen jälkeen ja ei se tainnu olla mikää maailman nopein maahanmeno, mutta ihan ok. Sosiaalipalkkaan vastasi jopa vähän.
Luoksetulo  9: Tuli reippaasti mutta sitten sivulle tulossa meni jotenkin mun taakse ja pälyili sinne ovelle ku se oli siellä takana ja toinen koira oli kanssa tullu sinne. Mutta tuli kuitenkin sivulle. Sosiaalipalkka ok.
Liikkeestä seiso 9,5: Melkein jopa seuras kunnolla ja seiso hienosti ja meni nätisti perusasentoon. Sosiaalipalkka ei kauheesti innostanu.
Estehyppy 7: ihan siellä kehänauhan vieressä lähellä muita. Pälyili ja sitten otti kontaktin mutta ei kuitenkaan lähteny hyppäämään ekalla käskyllä, toisella nätisti ja seisoi kiltisti. Mutta ei myöskään tullu perusasentoon ekalla käskyllä.
Kokonaisuus 8: Kun se karkasi sieltä kehästä. Mutta sain kehuja siitä etten lannistunu vaan iloisesti suoritin loppuun ja yritin.
No kokonaispisteethän oli sitten 135 p ja kolmostulos. Seuraamisen kerroin on niin korkea, että ei siitä kunnon tulosta voi tulla, kun sen mokaa. Vähän jäi kyllä paskafiilis, mutta onneksi tämä ei ole vakavaa. Tää on vaan yhtä suurta leikkiä ja tänään me ei oikein leikitty hyvin. Mutta kohti uusia pettymyksiä vaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti