Lara

Lara

lauantai 16. marraskuuta 2013

Treeniä treeniä

No torstaina oltiin sitten meidän joka viikkoisissa HSKH:n ohjatuissa treeneissä. Siellä aiheena oli nouto. Ollaan siis sitä jo treenailtu, mutta lähellekään valmista avo noutoa ei olla. Katottiiin miten Lara kapulaa pitää ja ihan hyvinhän se pitää. Paitsi meidän kapula on kyllä ehkä vähän turhan paksu, että pitää mennä shoppailemaan sellanen ohuempi ja voi olla vaikka vähän kevyempikin. Se ei saa tästä nykyisestä kapulasta mitään maailman parasta otetta niin saattaa vähän pyöräyttää sitä suussa. Sitten myös treenattiin vauhti. Koskaan en ole siis kapulaa sille oikeestaan heittäny mutta hyvin se sinne perään lähti ja tuli mun luo sen kanssa, siitä sitten vapautus suoraan lelulle. Ja tehtiin myös esteen kautta ja hienosti tuli molempiin suuntiin vaikka ei olla koskaan tällästä tehty :) eli eiköhän sen noudon saa helposti opettua kunhan vaan tartutaan kunnolla toimeen. Nyt ei olla oikeastaan sitä mitenkään kauheen aktiivisesti treenattu kun vielä noissa alo kisoissa käydään.
Torstai-iltana oli sitten A-tarjous, vähän aamulla sitten väsytti mutta kouluun vaan. Ja koska kerrankin oltiin perjantaina sitten Helsingissä päiväsaikaan niin päätin kuitenkin mennä Ojankoon halliin treenaa. Ja koska olin sitten väsyny niin olihan se meininki vähän sellanen plaahh… Ja puuttu treenistä sellanen selkeä tavoite. Joten ensi kerralla en mene väsyneenä treenaamaan. Ja muistan aina suunnitella treenit kunnolla!!! Tässä pitää tsempata! 
No tänään ollaan sitten vaan ulkoiltu ja käytiin juoksemassakin. Pitäis olla vähän ahkerampi tossa juoksemassa käymisessä mutta tuntuu vaan ettei koskaan kerkeä. Larppa niin tykkää. Jonku vähän yli kuukauden ajan se pääsi mun veljen kanssa noin 3 kertaa viikossa juoksulenkille ja sai olla vapaana ja ne meni varmaan jonku 7-10 km aina. Larppa oli oikein hyvässä kunnossa. Nyt kunto laskee kun mä oon kiireinen ja laiska. Pitää tsempata tässäkin. Vaikka ei pääsis mitään tunnin lenkkiä niin kävis edes puoli tuntia juoksemassa, olis sekin parempi kun ei ollenkaan. 
Huomenna on sitten tokokisat, jännittää… Mutta sillain rento fiilis ku saatiin se ykköstulos jo viimekisoista (vaikka olikin maailman rumin ykköstulos) niin ei oo painetta sen saamisesta. Käydään nyt siis vielä nämä kaksi kisaa alo ja sitten keväällä ois tarkotus korkata avoin luokka. Ja ajattelin nyt, että jos pidemmän tähtäimen tavoite olisi SM-kisat avoluokassa. HSKH:n SM-joukkueen hakuaika päättyy tän kuun lopussa niin aattelin sinne kyllä hake. Pääsis treeneihin ja olisi selkeä tavoite sitten mihin treenataan. Mutta en tiedä ollaanko me tarpeeksi hyviä joukkueeseen, mutta aina voi hakea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti