Lara

Lara

tiistai 26. marraskuuta 2013

Lauantaina kisat

Lauantaina oli sitten seuran omat kisat Ojangossa. Vähän oli onneksi tokomasennus häipynyt, kun torstain treenien jälkeen jotenki piristyin, että kyllä se siitä. Ja hei eihän tää oikeasti ole vakavaa vaan pelkkää leikkiä kaikki :) Aamulla olin ensin itse töissä kehäsihteerinää EVL-luokassa. On ne kyllä niin hienoja, en kyllä tiedä miten ikinä Larppa jaksais noin pitkän seuraamiskaavion, mutta onneksi ei ole tän päivän murhe :D Mutta kisoihin lähdin ilman mitään ennakko odotuksia ja tavoitteen saada Larppa palkattua liikkeiden välissä ja keskittymään muhun.

Ennen paikkamakuita otettiin ihan rauhassa ja Lara oli mun mielestä suht rauhallinen. Mutta silti se veti taas suuntaan jos toiseenkin kun lähettiin kehään.
Luoksepäästävyys 10.
Paikkamakuu 9: Meidän pitäis varmaan harjoitella enemmän perusasennossa odottelua, kun ei se malttanu siinä olla kun muut suoritti luoksepäästävyyttä. Meni nätisti maahan. Oli vähän levoton ja mun mielestä piippaili. Haisteli vähän maata, mutta loppua kohden rauhoittui ja tuijotti mua.
Yksilö liikkeisiin lähdössä tuli kiirettä, kun edellinen lopetti kesken ekan liikkeen jälkeen. Jätin sitten lelut ja namit sinne kauas ja mentiin kehään. Oltiin iloisia ja aloitettiin reippaasti.
Seuraaminen kytkettynä 6: lähti aluksi hyvin liikkeelle mutta sitten täyskäännöksessä katosi ja ei oikein enään tsempannu. Pysähdyksessä jatko taas vaan matkaa ja palasi sitten vierelle. Ja sama lopussa. Vastasi kuitenkin sosiaalipalkkaan :)
Maahanmeno 5: lähti seuraamaan ja sitten heti yritti taas siitä singota pois kehästä hakemaan niitä leluja ja nakkeja, jotka jätettiin sinne (jätän kyllä jatkossa nakit taskuun vaikka onkin kielettyä). Onneksi tuli kuitenkin kutsusta takaisin eikä ehtinyt kauas eli ei ulos kehästä. Aattelin että sehän meni siitä nollille ja otin sen takasin seuraamaan ja käskin ihan oma toimisesti maahan, ja siitä liikkuri sitten alkoi vasta käskyttää ja jotain se tuomari sitten siitä sanoi, mutta en tiedä mitä kun keksityin koiran palkkaamiseen, joka onnistui :)
Luoksetulo 9: Meni mun mielestä tosi hyvin en tiedä miksi ei 10, jotain se tuomari kyllä tais sanoa mutta keskityin koiran palkkaamiseen niin en tiedä.
Liikkestä seiso 5: Siis yritin saada larpan ottaa kontaktin niin se liikkuri sano vaan että liikkeelle mars, vaikka en ollu kyllä sanonu olevani valmis. Ja sitten seuraaminen ei ollu maailman kauneinta ja otti varmaan muutaman askeleen ennen kuin pysähty. Ja meni istumaan kun olin metrin päässä siitä. Ja taas tuomari puhui jotain, mutta leikittiin Larpin kanssa niin en kerenny kuuntelemaan :)
Seuraaminen vapaana 7: oli jo paljon parempaa, mutta katosi taas töyskäännöksessä ja jouduin sanomaan Lara, että tuli takaisin kontaktiin. Mutta paljon parempaa kun aluksi. Sosiaalipalkka hyvä ja tuomarikin tais olla luovuttanu sen suhteen, että kuuntelisin mitä se sanoo ku ei tainnu puhua mitään :)
Estehyppy 8: Jouduin sanomaan 2 kertaa hyppy ennen kuin hyppäs, sama ku viime kisoissa eli jotenkin sen keskittyminen herpaantuu tossa. Mutta loppu suoritus menikin sitten hyvin. Loppupalkka oikein hyvä :)
Kokonaisvaikutus 8: tuomari ei oikein sanonu mitään, koska en ollu sitä aikasemminkaan selvästi yhtään kuunnellu niin ei tainnu oikein tykätä siitä :)
Toisaalta tavoite siitä, että saan Laraa palkattua täyttyi, se oikeasti innostui ku kehuin sitä :) Mutta ei se ihan täysillä aluksi keskittyny muhun vaan kun yritti karata siitä maahanmenosta. Mutta nyt vaan pitää ottaa kisamaisia treenejä ja olla tuhma pitää ne namit taskussa, kun se on selvästi Laralle ihan liikaa jos jätetään ne sinne pois, vaikka yritänkin jättää ne niin ettei se huomaa… Tästä on hyvä jatkaa kohti avointa luokkaa ja uusia haasteita. Avoimessa luokassa on enemmän erilaisia liikkeitä niin uskon, että se on Larallekin mielekkäämpi.

Aamulenkillä 26.11.

Nyt ei ollakaan mitään sitten treenattu, muuta kun vähän uusia käännöksiä iltaruualla viikonlopun rallykisoja varten. Sinne mennään ihan vaan pitämään hauskaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti