Lara

Lara

lauantai 23. elokuuta 2014

Tokokisat Ojanko 23.8.Mun tytöt <3


Käytiin Laran kanssa osallistumassa seuranmestiksiin AVO-luokassa. Tämä oli meidän ensimmäinen kerta avoimessa luokassa. Ollaan treeenattu, mutta tiesin jo ennen koetta, että paljon olisi vielä hiottavaa.

1. Paikalla makaaminen 0: Viereisellä kentällä oli menossa agilitytreenit, erittäin kovaääniset sellaiset, sinnehän se Larppi sitten vilkuili. Jätin koiran niin, toisesta päästä riviä, koira nousi ylös ja lähti kai heti omistajaa kohti ja omistaja meni koiran hakemaan ja lähti sen kanssa pois. Sitten juuri, kun menin piiloon vilkaisin Larppia ja siellähän se istu. Istui sitten koko 3 min, mutta oli kyllä kuulemma monta kertaa näyttänyt siltä, että lähtee mamman luo piilolle.

2. Seuraaminen 8: Alku oli tosi hieno, tuomarikin sanoi näin. Jossain puolen välin kohdalla kontakti vähän katos, mutta ihan hyvin se meni.

3. Maahan menos seuraaminen 9: Muuten tosi kiva, mutta menee hitaasti maahan.

4. Luoksetulo 5,5: Hidasti vähän, kun sanoin seiso, mutta tuli ihan mun eteenasti ennen kuin tajusin toistaa käskyn. Kyllä se sitten siihen metrin päästä muhun jäi seisomaan.

5. Seisominen seuraamisen 8: Muuten tosi nätisti meni, mutta  kun kävelin sen taakse se kääntyi vähän ja peräliikkui. Tätähän ei olla yhtään harjoiteltu, kun en ole muistanut, että se tehdää näin :D niin siihen nähden meni oikein hyvin!

6. Noutaminen 8: Hyppäsi kapulan päälle. Ravasi takaisin. Toi sen seisoen eteen vinoon. Ei tullut perusasentoon. Luovutti ihan nätisti. Carita (liikkuri) kauhisteli, ei oo ihan mennyt opit perille :P

7. Kauko-ohjaus 8:  Tarvitsi molempiin istumisiin kaksoiskäskyt. Mulla kuulemma jää käsimerkit liian pitkiksi.

8. Estehyppy 0: Tuomari halusi laittaa 5 lautaa, joka on todella reilusti koirn säkä. Nätisti lähti. Istui ihan kiinni esteeseen. Käskin. Katteli estettä ja totesi että tästä en pääse noin korkean yli ja kiersi takaisin... En tiedä, voisko tää johtua sen selästä... Toivottavasti ei...

Kokonaisuus 8

Pysyin itse kokoajan positiivisena enkä turhautunut! Lara pysyi koko ajan kehässä. Treenattavaa: paikkamakuu ja maahanmenon nopeus, luoksarin stoppi ja seisominen ylipäätään, noudon monet osa-alueet, kaukojen vahvistaminen ja hyppy kauemmas esteestä.

Kesäkuun lopussa treenaamassa.


Syksymmällä sitten taas uudestaan kisoihin. Varmaan joskus marraskuussa vois mennä...

Larppa lempipuuhissaaan <3


Krokotiili <3
Veneilijä

Krokottiilikin on jo iso tyttö, 5,5 kk :) Se on super ihana. Ollaan treenattu tokoa, agia, paimennettu ja vähän jälkihommia. Siitä tulee kyllä hieno hauva <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti